Whatsapp: +31-6-57325961 info@modular-it.nl
Waar worden websites door Modular-IT gehost?

Modular-IT heeft de hosting van websites in eigen beheer. De servers worden door Modular-IT gehuurd bij een data center in Naaldwijk. Deze servers staan met honderden andere servers in een air-conditioned en bewaakte omgeving.

Modular-IT onderzoekt momenteel om de servers bij Amazon af te nemen, een van de grootste aanbieders ter wereld van opslagruimte en computing power. Mocht dit voordelen bieden op het gebied van performance en availability, dan worden servers in 2018 bij Amazon ondergebracht.

Biedt Modular-IT webmail aan?

Jazeker, naast SMTP toegang voor bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of Outlook wordt ook Webmail op uw domeinnaam aangeboden. Voor nieuwe klanten wordt webmail ondergebracht bij een daarin gespecialiseerde partij. Dit voorkomt dat de door u verstuurde e-mail in de spam-box belandt bij de ontvangers. Voorheen werd webmail door Modular-IT direct verzorgt, maar de steeds strengere anti-spam maatregelen van grote e-mail providers als gmail, microsoft of KPN maken dit bijna onmogelijk. Dit terwijl de servers van Modular-IT een geverifieerde perfecte anti-spam score hebben.

Bij het aanschrijven van groepen personen is het aan te raden dit te doen via een nieuwsbrief, waarbij de ontvangers een uitschrijf optie aangeboden worden.

Hoeveel opslagruimte krijg ik voor mijn e-mail? Wat zijn de overige specificaties?

De beschikbare ruimte voor e-mail is 5 GB per gebruiker. De maximale grootte van bijlagen is 20MB. Standaard kan er 1 domeinnaam gekoppeld worden, met daarop maximaal 25 verschillende gebruikers. Voor een meerprijs kunnen deze opties uitgebreid worden, maar over het algemeen is dit ruim voldoende.

Waarom is logo ontwerp geen onderdeel van de pakketten?

Veel ondernemers laten zelf hun huisstijl ontwerpen bij een daarin gespecialiseerde ontwerper, compleet met briefpapier, factuurontwerp, naamkaartje etc. Het ontwerpen van een logo en/of huisstijl is een vak op zich. De kosten kunnen behoorlijk uiteen lopen afhankelijk van uw wensen en de vakbekwaamheid van de ontwerper.

Modular-IT kan wel bemiddelen bij het laten maken van een logo ontwerp. Er kan bijvoorbeeld een logo en/of huisstijl ontwerpopdracht geplaatst worden op bepaalde websites met daarbij een prijs wat het ontwerp mag kosten. Meerdere designers zullen dan pogen om deze opdracht te winnen en een ontwerpvoorstel doen, waarna de door u geselecteerde winnaar het design verder uit zal werken.

Modular-IT is geregistreerd bij de KvK onder nummer 17221484. Modular-IT levert verschillende diensten, waaronder all-inclusive websites inclusief hosting, IT infrastructuur, advies, embedded software, IoT systeemdesign en Cloud infrastructuren.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, tenzij expliciet anders vermeld.

Op al onze diensten zijn onze terms & conditions van toepassing

Modular-IT
info@modular-it.nl
 +31-6-57325961
 Aquariuslaan 60
5632BD Eindhoven
Nederland

Pin It on Pinterest

Share This